Abonnementen

Kies zelf welke containers je wilt reinigen. Periodieke containerreiniging is maandelijks opzegbaar.

GFT

container​

REST

container​

DUO

container​

COMBI

container​

Wat zeggen onze klanten

De voordelen van containerreiniging

Waterbesparend

Het water dat wij gebruiken bij onze dagelijkse reinigingen is vrij van stoffen en direct gewonnen uit onze eigen waterbronnen.

Milieuvriendelijk

Dankzij ons unieke filtersysteem kan het water op een milieuvriendelijke manier worden (her)gebruikt, geheel vrij van chemicaliën.

Altijd bereikbaar

Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Onze toegewijde klantenservice staat u iedere werkdag graag te woord.

Vaste reinigingsdagen

Tevens zijn alle reinigingen gemakkelijk te checken via de Mijn-Wasweken pagina. Zo houden we het voor u duidelijk en overzichtelijk.

Veelgestelde vragen

Jazeker. Aan het begin van het aanmeldformulier kunt u precies aangeven hoeveel afvalcontainers u heeft. Dat mogen ook verschillende zijn, zoals een GFT én een Rest container.

Dit is afhankelijk van het door u gekozen abonnement. In het geval van een GFT en Rest Containers komen wij 12 keer per jaar langs om te reinigen. Betreft het een Combi Container dan komen wij per container 12 keer per jaar langs. Wanneer u een DUO Container laat reinigen komen wij 24 keer per jaar bij u langs.

Ja. U kunt zelf kiezen of u een maand of jaar abonnement wilt. Bij een maandabonnement is het maandelijks opzegbaar. U dient het voortijdig op te zeggen bij onze klantenservice.

Helaas is dit niet mogelijk. Onze reinigers werken met een vooraf geplande route waar zij niet van af kunnen wijken.

Wij maken gebruik van betalen via automatische incasso en via een factuur. De betaalmethode is afhankelijk van de wijze waarop u het abonnement bent aangegaan. Contant betalen behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen. Twijfelt u dan toch of ziet u af van onze dienst? Dan kunt u binnen deze periode uw abonnement kosteloos beëindigen.