Uw kliko schoon dankzij de reinigers van Cleanprofs

Uw kliko alleen schoonmaken met behulp van een slang en/of een bezem is niet voldoende om de bacteriën en ziekten die in de bakken broeden te verwijderen of te doden. Verder is het niet aangenaam om, zeker in de zomermaanden, bij uw stinkende kliko in de buurt te komen. Handmatige reiniging van uw kliko zal er niet voor zorgen dat schadelijke bacteriën verdwijnen.
Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen uw kliko reinigen. Hierbij maakt Cleanprofs gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs kiest voor koud water omdat hierdoor het vet en de oliën niet goed oplossen. Hierdoor wordt het in ons filtersysteem eenvoudig gescheiden van het water. Deze werkwijze maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op verantwoorde wijze kunnen worden afgevoerd. Tevens is het milieuvriendelijker om geen gebruik te maken van warm water omdat het extra brandstof kost om het water te verwarmen.
Als eenmaal de kliko schoongemaakt is, wordt het opgevangen water gefilterd en afgevoerd. Hierdoor is de belasting van het milieu nihil. Na het schoonmaken ruikt uw container vanzelfsprekend citroentjesfris.
Meld je nu aan en maak je nooit meer zorgen over een stinkende afvalbak!

Heeft u vragen?

Onze klantenservice zit iedere werkdag voor u klaar.