Maden in groene container

Niet goed reinigen van uw groene container kan leiden tot verhoogde gezondheidsrisico’s voor uw gezin en eventueel huisdieren. Het residu dat zich ophoopt op de bodem van een vuilnisbak is een voedingsbodem die tot ziekten zoals E. coli, Salmonella en Listeria kan leiden.
Door niet goed reinigen ontstaat er een ophoping van maden in uw groene container hierdoor ontstaan er onaangename geuren en dit is schadelijk voor het milieu.
Deze onaangename geuren trekken wespen, maden en andere insecten aan die zich kunnen verspreiden naar uw directe omgeving. Dit is erg gevaarlijk voor spelende kinderen in de omgeving.
Meld je nu aan en maak je nooit meer zorgen over een stinkende afvalbak!

Uw container alleen schoonmaken met behulp van een slang en/of een bezem is niet voldoende om de bacteriën en ziekten die in de bakken broeden te verwijderen of te doden. Verder is het niet aangenaam om, zeker in het voorjaar en in de zomermaanden, bij uw stinkende container in de buurt te komen. Handmatige reiniging van uw container zal er niet voor zorgen dat schadelijke bacteriën verdwijnen.

Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen uw container reinigen. Hierbij maakt Cleanprofs gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs kiest voor koud water omdat hierdoor het vet en de oliën niet goed oplossen. Hierdoor wordt het in ons filtersysteem eenvoudig gescheiden van het water. Deze werkwijze maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op verantwoorde wijze kunnen worden afgevoerd. Tevens is het milieuvriendelijker om geen gebruik te maken van warm water omdat het extra brandstof kost om het water te verwarmen.

Als eenmaal de container schoongemaakt is, wordt het opgevangen water gefilterd en afgevoerd. Hierdoor is de belasting van het milieu nihil. Na het schoonmaken ruikt uw container vanzelfsprekend citroentjesfris.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice zit iedere werkdag voor u klaar.