Over ons

Waarom kiest iedereen voor Cleanprofs?

De grootste afvalcontainer-reiniger van Nederland

Wij zijn dé Nederlandse specialist in afvalcontainer-hygiëne en reinigen uw GFT-, Rest- en DUO- afvalcontainer, zonder gebruik van chemicaliën en met eigen, natuurfris bronwater.

Dit unieke proces is door ons eigen innovatie lab ontwikkeld en garandeert -naast milieuvriendelijkheid- efficiëntie en concurrerende abonnementen. Vanuit zeven logistieke servicepunten verzorgen wij zo’n 12.000 reinigingen per dag, bij meer dan 80.000 tevreden klanten.

“Een stinkende afvalcontainer is verleden tijd”

Innovatie

Voor Cleanprofs bestond afvalcontainer-reiniging uit niet veel meer dan een reiniger die met een tankauto met een hogedrukspuit en water met chemicaliën de wijk door reed. Cleanprofs is in 2014 gestart vanuit de overtuiging dat afvalcontainer-hygiëne efficiënter, beter en veiliger voor het milieu moest. Met die doelstelling is de unieke Cleanprofs reinigingsformule en -technologie ontwikkeld. De laatste innovatie werd in 2017 toegevoegd: eigen waterbronnen leveren nu natuurfris bronwater voor de reiniging, zodat geen leidingwater wordt verspild.

De Cleanprofs formule

De Cleanprofs formule maakt chemische middelen overbodig, terwijl toch snel een hoge reinigingskwaliteit wordt bereikt. Volledig computergestuurd wordt op basis van de conditie van elke afvalcontainer bepaald welke reinigingsformule nodig is. Elk reinigingsvoertuig is voorzien van een innovatief filtersysteem dat het afvalwater ter plaatse filtert. Dit water kan worden hergebruikt voor circa 150 reinigingen. Door het gebruik van koud (bron-)water onder hoge druk kunnen vetten en oliën eenvoudig worden gescheiden.

Het residu wordt op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd naar één van onze logistieke servicepunten. Voor onze reinigingen gebruiken wij een combinatie van koud water met citroen- of dennenextract waardoor schadelijke chemicaliën overbodig zijn.

Ga vandaag nog voor een schone container

GFT

€97,20 per jaar

Jaarabonnement

REST

€97,20 per jaar

Jaarabonnement

DUO

€131,04 per jaar

Jaarabonnement

COMBI

€131,04 per jaar

Jaarabonnement

GFT

container​

€97,20 per jaar Jaarabonnement

REST

container​

€97,20 per jaar Jaarabonnement

DUO

container​

€131,04 per jaar Jaarabonnement

COMBI

container​

€131,04 per jaar Jaarabonnement