Over ons

Waarom kiest iedereen voor Cleanprofs?

De grootste afvalcontainer-reiniger van Nederland

Wij zijn dé Nederlandse specialist in afvalcontainer-hygiëne en reinigen uw GFT-, Rest- en DUO- afvalcontainer, zonder gebruik van chemicaliën en met eigen, natuurfris bronwater.

Dit unieke proces is door ons eigen innovatie lab ontwikkeld en garandeert -naast milieuvriendelijkheid- efficiëntie en concurrerende abonnementen. Vanuit zeven logistieke servicepunten verzorgen wij zo’n 12.000 reinigingen per dag, bij meer dan 80.000 tevreden klanten.

“Een stinkende afvalcontainer is verleden tijd”

Innovatie

Voor Cleanprofs bestond afvalcontainer-reiniging uit niet veel meer dan een reiniger die met een tankauto met een hogedrukspuit en water met chemicaliën de wijk door reed. Cleanprofs is in 2014 gestart vanuit de overtuiging dat afvalcontainer-hygiëne efficiënter, beter en veiliger voor het milieu moest. Met die doelstelling is de unieke Cleanprofs reinigingsformule en -technologie ontwikkeld. De laatste innovatie werd in 2017 toegevoegd: eigen waterbronnen leveren nu natuurfris bronwater voor de reiniging, zodat geen leidingwater wordt verspild.

De Cleanprofs formule

De Cleanprofs formule maakt chemische middelen overbodig, terwijl toch snel een hoge reinigingskwaliteit wordt bereikt. Volledig computergestuurd wordt op basis van de conditie van elke afvalcontainer bepaald welke reinigingsformule nodig is. Elk reinigingsvoertuig is voorzien van een innovatief filtersysteem dat het afvalwater ter plaatse filtert. Dit water kan worden hergebruikt voor circa 150 reinigingen. Door het gebruik van koud (bron-)water onder hoge druk kunnen vetten en oliën eenvoudig worden gescheiden.

Het residu wordt op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd naar één van onze logistieke servicepunten. Voor onze reinigingen gebruiken wij een combinatie van koud water met citroen- of dennenextract waardoor schadelijke chemicaliën overbodig zijn.

Cleanprofs abonnementen

Kies zelf welke containers u wilt laten reinigen. Wij zullen periodiek langskomen voor de reiniging van uw containers. Heeft u vragen? Bel de klantenservice op 088 066 61 89

GFT-afval container

Restafval container

DUO afvalcontainer

COMBI
container

GFT

container​

REST

container​

DUO

container​

COMBI

container​

Veelgestelde vragen

Jazeker. Aan het begin van het aanmeldformulier kunt u precies aangeven hoeveel afvalcontainers u heeft. Dat mogen ook verschillende zijn, zoals een GFT én een Rest container.

Dit is afhankelijk van het door u gekozen abonnement. In het geval van een GFT en Rest Containers komen wij 12 keer per jaar langs om te reinigen. Betreft het een Combi Container dan komen wij per container 12 keer per jaar langs. Wanneer u een DUO Container laat reinigen komen wij 24 keer per jaar bij u langs.

Ja. U kunt zelf kiezen of u een maand of jaar abonnement wilt. Bij een maandabonnement is het maandelijks opzegbaar. U dient het voortijdig op te zeggen bij onze klantenservice.

Helaas is dit niet mogelijk. Onze reinigers werken met een vooraf geplande route waar zij niet van af kunnen wijken.

Wij maken gebruik van betalen via automatische incasso en via een factuur. De betaalmethode is afhankelijk van de wijze waarop u het abonnement bent aangegaan. Contant betalen behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen. Twijfelt u dan toch of ziet u af van onze dienst? Dan kunt u binnen deze periode uw abonnement kosteloos beëindigen.