Reinig Container

Reinig uw container volgens de wijze van Cleanprofs en vermijdt de kans op verhoogde gezondheidsrisico’s voor uw gezin en eventueel huisdieren. Het residu dat zich ophoopt op de bodem van een vuilnisbak is een voedingsbodem die tot ziekten zoals E. coli, Salmonella en Listeria kan leiden.
Door niet goed reinigen ontstaat er een ophoping van bacteriën hierdoor ontstaan er onaangename geuren en dit is schadelijk voor het milieu. Door gebruik te maken van Containerreiniging volgens de wijze van Cleanprofs voorkomt u deze problemen.
Meld je nu aan en maak je nooit meer zorgen over een stinkende afvalbak!

Deze onaangename geuren trekken wespen, maden en andere insecten aan die zich kunnen verspreiden naar uw directe omgeving. Dit is erg  gevaarlijk voor spelende kinderen in de omgeving. Door gebruik te maken van Containerreiniging volgens de wijze van Cleanprofs voorkomt u deze problemen.

Bij het reinigen met verkeerde schoonmaakmiddelen kunnen er schadelijke stoffen in het afvoerkanaal, beken, meren, rivieren en de oceaan terecht komen. De gevolgen vertalen zich in verschillende negatieve gevolgen voor het milieu zoals: extra gezondheidsrisico’s, verstoring van het ecosysteem en een negatieve invloed op het kwaliteit van het Nederlandse drinkwater. Door gebruik te maken van Containerreiniging volgens de wijze van Cleanprofs voorkomt u deze problemen.

Voor meer informatie over waarom cleanprofs geschikt voor u is, klik hier

Heeft u vragen?

Onze klantenservice zit iedere werkdag voor u klaar.