Vieze container

Door niet goed reinigen van uw vieze container ontstaat er een ophoping van bacteriën hierdoor ontstaan er onaangename geuren en is dit schadelijk voor het milieu.
Uw vieze container alleen schoonmaken met behulp van een slang of/en een bezem is niet voldoende om de bacteriën en ziekten die in de bakken broeden te verwijderen of te doden. Verder is het niet aangenaam om, zeker in de zomermaanden, bij uw vieze container in de buurt te komen.
Meld je nu aan en maak je nooit meer zorgen over een stinkende afvalbak!

Cleanprofs komt met een professionele reinigingswagen uw container reinigen. Hierbij maakt Cleanprofs gebruik van een combinatie van citroenextract met koud water. Cleanprofs kiest voor koud water omdat hierdoor het vet en de oliën niet goed oplossen. Hierdoor wordt het in ons filtersysteem eenvoudig gescheiden van het water. Deze werkwijze maakt het mogelijk om stoffen die het isoleringssysteem ernstig vervuilen op verantwoorde wijze kunnen worden afgevoerd. Tevens is het milieuvriendelijker om geen gebruik te maken van warm water omdat het extra brandstof kost om het water te verwarmen.

Als eenmaal de container schoongemaakt is, wordt het opgevangen water gefilterd en afgevoerd. Hierdoor is de belasting van het milieu nihil. Na het schoonmaken ruikt uw container vanzelfsprekend citroentjesfris.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice zit iedere werkdag voor u klaar.