Vuilcontainer

Niet goed reinigen van uw afvalbak kan leiden tot verhoogde gezondheidsrisico’s voor uw gezin en eventueel huisdieren. Het residu dat zich ophoopt op de bodem van een vuilnisbak is een voedingsbodem die tot ziekten zoals E. coli, Salmonella en Listeria kan leiden.
Door niet goed reinigen van uw vuilcontainer ontstaat er een ophoping van deze bacteriën in uw vuilcontainer hierdoor ontstaan er onaangename geuren en is dit schadelijk voor het milieu.
Meld je nu aan en maak je nooit meer zorgen over een stinkende afvalbak!

Deze onaangename geuren in uw vuilcontainer trekken wespen, maden en andere insecten aan die zich kunnen verspreiden naar uw directe omgeving. Dit is erg  gevaarlijk voor spelende kinderen in de omgeving van uw vuilcontainer.

Bij het reinigen van uw vuilcontainer met verkeerde schoonmaakmiddelen kunnen er schadelijke stoffen in het afvoerkanaal, beken, meren, rivieren en de oceaan terecht komen. De gevolgen vertalen zich in verschillende negatieve gevolgen voor het milieu zoals: extra gezondheidsrisico’s, verstoring van het ecosysteem en een negatieve invloed op het kwaliteit van het Nederlandse drinkwater.

Heeft u vragen?

Onze klantenservice zit iedere werkdag voor u klaar.