Zomerstop

Het is alweer hartje zomer, een tijd van hoge temperaturen en lange files richting zuidelijkere regio’s. Men gaat op vakantie en komt weer even helemaal tot rust onder een welverdiende zon. Dat betekent ook voor vele bedrijven: De zomerstop.

‘Maar waarom nu’, horen wij u denken? ‘Juist nu moet er worden gereinigd’, horen wij u ook soms zeggen. En dat begrijpen wij goed. Deze zomerstop is bedoeld om ons personeel de andere dagen van het jaar op volle kracht in te kunnen zetten. Op die manier voorkomen wij tevens dat reinigingen op meerdere momenten in het jaar komen te vervallen.

Vakantie
De vakantie voor ons personeel is zo ingedeeld dat iedereen in dezelfde periode vrij is van werk; van 30 juli t/m 10 augustus. Reinigingen in deze periode worden als het ware verplaatst naar een datum waarop wij wél onze mensen op een goede manier kunnen inzetten. Valt één van uw reinigen dan bijvoorbeeld op 5 augustus? Niet getreurd. Deze reiniging wordt niet in rekening gebracht en vindt op een latere – correcte – datum alsnog plaats.

Ondertussen
Voor onze klantenservice betekent dit weliswaar géén zomerstop. Voor vragen, opmerkingen of andere berichtgevingen kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via ons algemene telefoonnummer (088 066 61 89). Zij zullen u iedere werkdag graag te woord staan om elk probleem voor u op te lossen. Hiervoor kunt u tevens gebruik maken van knop onderin.

Wij danken u voor het begrip en mocht u het nog van plan zijn, een hele fijne vakantie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer om te lezen

Het wordt tijd voor een schone bak!